Het Fertiliteitslaboratorium bevindt zich in Amsterdam UMC, locatie AMC

Deze polikliniek is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.00 uur

Telefoonnummer: 020 - 566 3090
E-mailadres: fertlab@amsterdamumc.nl

De polikliniek van het fertiliteitslaboratorium is op Nieuwjaarsdag (1 januari), Goede Vrijdag, Tweede Paasdag, Koningsdag (27 april), Bevrijdingsdag (5 mei; echter alleen in lustrumjaren), Hemelvaart, Tweede Pinksterdag en Eerste en tweede Kerstdag (25 en 26 december) gesloten.

Het Fertiliteitslaboratorium bevindt zich in Amsterdam UMC, locatie AMC, in het polikliniekgebouw (bouwdeel Q) op de vierde verdieping. Om er te komen neemt u de hoofdingang Poliklinieken en volgt u route 49. U kunt zich direct bij de balie van het Fertiliteitslaboratorium melden.

Algemene informatie over het adres, de route en het parkeren bij Amsterdam UMC, locatie AMC

Is dit uw eerste bezoek aan Amsterdam UMC, locatie AMC? Zorg dan dat u 30 minuten voor uw afspraak naar onze locatie komt. U moet zich eerst inschrijven bij Patiëntenregistratie.

Voorbereiding op uw eerste poliklinische afspraak in Amsterdam UMC, Locatie AMC

Wordt u doorverwezen door een huisarts of een specialist? Uw arts stuurt ons dan een aanvraagformulier. Als we deze hebben ontvangen, nemen we contact met u op om een afspraak in te plannen.

Wordt u doorverwezen door een specialist van het Amsterdam UMC? Dan kunt u zelf telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen.

Voor elke afspraak bij het fertiliteitslaboratorium neemt u uw legitimatiebewijs mee.

Voorbereiding op uw eerste poliklinische afspraak in Amsterdam UMC, Locatie AMC

Alle patiënteninformatie van Voortplantingsgeneeskunde

Alle zorgverleners van Voortplantingsgeneeskunde

Gerelateerd