Wij zijn er voor u

In het IVF-centrum van Amsterdam UMC bieden we verschillende behandelingen, zoals IVF, ICSI, ovulatie-inductie en IUI. Zo kunnen zwangerschappen ontstaan, waar dat op een andere manier niet mogelijk is.

Contact

Telefoonnummer: 020 - 444 3269 (administratie)

E-mailadres: administratie.ivf@vumc.nl

Meer contactgegevens


Naar expertisecentrum op vumc.nl

Aanmelden Wilt u zich aanmelden voor een behandeling bij het IVF-centrum? Geef dan de 1e dag van uw menstruatie door via het aanmeldformulier hieronder. Wij bellen u binnen een dag terug.

Informatievideo's IUI en IVF/ICSI Speciaal voor u heeft het IVF-centrum enkele voorlichtingsvideo's gemaakt, zodat u die kunt terugkijken wanneer het u schikt. Komt u bij ons in behandeling voor IUI, IVF of ICSI, dan raden wij u aan deze video's echt goed te bekijken.

Dubbele kwaliteitscontrole Bij de eicelkweek in het laboratorium controleren we iedere handeling, liefst twee keer. Dit extra werk doen we met liefde en met succes: ons percentage blije ouders is uniek.
Door onze hoge kwaliteit van embryo’s kiezen we vaak voor het terugplaatsen van 1 embryo tegelijk. Hierdoor ontstaan minder tweelingzwangerschappen.

Hoogtechnologisch draagmoeder- schap In Amsterdam UMC, locatie VUmc wordt alleen meegewerkt aan hoogtechnologisch draagmoederschap als er bij de wensmoeder een medische reden is waardoor zij niet zwanger mag worden

Eiceldonatie Eiceldonatie is het afstaan van eicellen door een vrouw (donor) met als doel bij een andere vrouw, de wensmoeder (acceptor), een zwangerschap mogelijk te maken.

Gerelateerd