Stichting Gastenverblijven

Ligt uw partner, familielid, vriend of vriendin in Amsterdam UMC, maar woont u ver weg? Dan kunt u tegen een laag tarief in één van de 25 moderne kamers van de Stichting Gastenverblijven Amsterdam UMC, locatie VUmc overnachten. Zo bent u dichtbij en kunt u makkelijk op bezoek. Voor veel mensen is het een fijn gevoel te weten dat er een naaste in de buurt bent. Ook als u zelf ver moet reizen voor een behandeling in een van onze poliklinieken, kunt u een kamer in ons gastenverblijf aanvragen. 

Het gastenverblijf is bij locatie VUmc (De Boelelaan), maar patiënten van locatie AMC (Meibergdreef) zijn ook van harte welkom. Naar locatie AMC is het 15-20 minuten reizen met de auto of het openbaar vervoer.

U bent van harte welkom wanneer u een gastenkamer wenst. Vanzelfsprekend volgen wij in deze periode de richtlijnen van Amsterdam UMC en het RIVM qua voorzorgsmaatregelen.

Mocht u een kamer willen aanvragen, dan kunt u dagelijks telefonisch contact met ons opnemen tussen: 09.00 uur en 21.00 uur op 020 - 444 05 55.