Deze kinderafdeling bevindt zich in Amsterdam UMC, locatie AMC.

Telefoonnummer: 020 - 566 5857
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30-16.30 uur

Emma Dagbehandeling bevindt zich in Amsterdam UMC, locatie AMC, in bouwdeel F op de achtste verdieping. Om er te komen neemt u de hoofdingang van het AMC en loopt u rechtdoor tot de kapsalon op de hoek van het grote plein. Steek het plein over en sla linksaf. U vindt de liften van bouwdeel F aan uw rechterhand. Neem de lift naar de achtste verdieping en meld u bij de balie.

Adres, route en parkeren bij Amsterdam UMC, Locatie AMC

Content

Het kan zijn dat uw kind “Emla” zalf voorgeschreven heeft gekregen ter verdoving van de huid. Wilt u deze zalf minimaal 60 minuten voor de afspraak op de dagbehandeling op minstens 2 plekken bij uw kind aanbrengen? Indien de plekken niet aan u zijn doorgegeven, dan op de binnenkant van de ellenboog en bovenkant hand (links of rechts naar keuze).
Is uw kind zeer angstig voor een behandeling dan is het mogelijk om hierbij begeleiding te vragen van een medisch pedagogisch zorgverlener. Wilt u dit vooraf aan ons laten weten zodat dit ingepland kan worden, tel. 020 5665857.

Voornereiding opname Emma Kinderziekenhuis

Het is prettig om te weten wat u kunt verwachten tijdens het verblijf van uw kind in Amsterdam UMC. Lees meer over uw opname en de behandeling.

Tijdens uw opname (Emma Kinderziekenhuis)

Voordat uw kind naar huis gaat heeft hij of zij een ‘ontslaggesprek’. De arts of verpleegkundige bespreekt hoe de opname is verlopen, het vertrek, de nazorg en vragen. Lees meer over naar huis gaan en nazorg na een opname of verblijf.

Naar huis na opname (Emma Kinderziekenhuis)

Content

Gerelateerd