We ontwikkelen nieuwe technieken voor de behandelingen van deze afwijkingen om op een zo minimaal invasief mogelijke wijze (dus met zo klein mogelijke sneetjes) de meest effectieve behandeling te bieden. Complexe ingrepen voeren we vrijwel altijd met 2 gespecialiseerde gynaecologen uit om zo de optimale zorg te kunnen geven.

Door gebruik te maken van innovatieve middelen en onze zorg continue te evalueren proberen we de optimale zorg te bieden waar de patiënt behoefte aan heeft en beter van wordt en ook op de lange termijn goed blijft functioneren. Waarbij we ook kijken naar de eventuele vruchtbaarheids- en zwangerschapsuitkomsten. Hiervoor werken we nauw samen met ons gespecialiseerde IVF centrum en verloskundeafdeling.

Spreekuren

We hebben diverse themaspreekuren, maar ook speciale second opinion spreekuren en spreekuren voor verwijzingen uit andere ziekenhuizen waar we samen met een gynaecoloog in opleiding patiënten zien en gezamenlijk een echo maken. We doen ons best om direct een behandelplan te maken maar soms is het nodig dit eerst in het multidisciplinaire overleg te bespreken of aanvullende diagnostiek uit te voeren.

Afspraak maken

Het team van de afdeling gynaecologie is graag bereid u een persoonlijk medisch advies te geven. U, uw huisarts of uw behandelend specialist kan een second opinion aanvragen.

Contact


Deze polikliniek bevindt zich in Amsterdam UMC, locatie AMC

Deze polikliniek is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Telefoonnummer: 020 - 566 1601

Meer informatie over dit specialisme

De polikliniek Uterine Repair Center bevindt zich in Amsterdam UMC, locatie AMC.

Adres, route en parkeren bij Amsterdam UMC, Locatie AMC

Bij uw bezoek aan de polikliniek gaan we na wat er bij u aan de hand is en wat de oorzaken zijn. Natuurlijk laten we u weten welke mogelijkheden er zijn om uw aandoening te behandelen. Misschien zijn er nog vervolgonderzoeken nodig om daar meer duidelijkheid over te krijgen.

Voorbereiding op uw poliklinische afspraak in Amsterdam UMC, Locatie AMC

Deze informatie is nog niet beschikbaar
Content

Alle patiënteninformatie van Uterine Repair Center

Alle zorgverleners van Uterine Repair Center

Gerelateerd