Uw kind is een aantal jaar geleden opgenomen geweest op de Intensive Care van het Emma Kinderziekenhuis, Amsterdam UMC. Wij vinden het belangrijk de gezondheid en verdere ontwikkeling van uw kind ook na ontslag uit het ziekenhuis te controleren. De ziekte die de reden was voor opname en de behandelingen op de Intensive Care zouden gevolgen kunnen hebben voor de latere gezondheid en ontwikkeling van uw kind.

Daarom nodigen wij uw kind en u uit voor een vervolgafspraak op de Follow Me polikliniek Intensive Care Kinderen. Gezondheidsproblemen en/of problemen in de ontwikkeling van uw kind kunnen zo op tijd worden vastgesteld en worden behandeld. Bij dit spreekuur is een team van verschillende artsen en andere zorgverleners, zoals verpleegkundigen en psychologen betrokken. In deze folder leest u wat u kunt verwachten tijdens de afspraak met uw kind op de Follow Me polikliniek.

De afspraak op de Follow Me polikliniek Intensive Care Kinderen

Drie tot 6 maanden na het ontslag heeft er al een Follow Me controle plaatsgevonden. Nu op de leeftijd van ongeveer 6 jaar plannen we een videoconsult van ongeveer 30 minuten om te kijken hoe het nu met uw kind gaat. We kijken ook wat voor afspraken en/of aanvullende onderzoeken voor jullie verder nog van toepassing zijn.

Voorbereiden van de afspraak

Voor het videoconsult heeft u een actief Mijn Dossier nodig.

  • Download de gratis Mijn Dossier app uit de Apple App Store of Google Playstore.
  • U kunt inloggen met uw eigen DigiD gegevens (dus niet die van uw kind). Een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken is dan niet nodig.
  • Mocht u geen DigiD hebben of gebruiken, dan heeft u een activatiecode nodig. Bel 020-4443336 zodat het Digipunt u verder kan helpen. Met de activatiecode kunt u een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken om in te loggen.

Nadat u bent ingelogd, kiest u welk dossier u wilt openen. Hier kiest u het dossier van uw kind

Vragenlijst

Om de afspraak die u met de zorgverlener(s) van uw kind heeft goed voor te bereiden, vragen wij u om een vragenlijst in te vullen via Mijn Dossier.

Ga naar “Afspraken en Bezoeken” en klik vervolgens op “Afspraak voorbereiden”.

U ziet daar welke vragenlijst u voorafgaand aan het bezoek aan de Follow Me polikliniek moet invullen.

Vul deze uiterlijk 2 dagen voor de afspraak in.

U ontvangt de vragenlijst ter voorbereiding van de afspraak op de Follow Me polikliniek twee weken voorafgaand aan de afspraak.

Ziet u de vragenlijst niet staan? Ga dan naar het Menu . onder de oranje balk “Mijn Dossier” en klik op de knop “Vragenlijsten”.

cid:image001.jpg@01D91C47.CB853220

Wilt u meer weten?

Scan de QR code of kijk op onze website https://ap.lc/lxl29

Contact

Heeft u na het lezen van deze brief nog vragen over de afspraak of de vragenlijst? Neem contact op met een van onze casemanagers van de afdeling Intensive Care Kinderen, locatie AMC (Emma Kinderziekenhuis).

Voor het verzetten van uw afspraak kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Telefoonnummer: 020-5665769

Emailadres: ic.kinderen@amsterdamumc.nl