Deze verpleegafdeling bevindt zich in Amsterdam UMC, locatie AMC

Verpleegafdeling Gynaecologie (G6Z) telefoonnummer: 020 - 566 3665

Polikliniek Gynaecologie: 020-5661601

Meer informatie over dit specialisme

Uw arts heeft met u besproken dat u wordt opgenomen op de verpleegafdeling Gynaecologie/Interne (G6N). U wordt opgenomen voor de behandeling van goedaardige aandoeningen en of afwijkingen aan uw geslachtsorganen. Kijk voor specifieke informatie over uw aandoening bij de website van het Uterine repair center of bekijk de patiëntenfolders. Op de afdeling G6Noord worden tevens patiënten voor de Interne geneeskunde opgenomen.

Adres, route en parkeren bij Amsterdam UMC, Locatie AMC

Content

Uw arts heeft met u besproken dat u wordt opgenomen op de verpleegafdeling Gynaecologie/Interne (G6N). U wordt opgenomen voor de behandeling van goedaardige aandoeningen en
of afwijkingen aan uw geslachtsorganen. Kijk voor specifieke informatie  over uw aandoening bij
de website van het uterine repair center of bekijk de patientenfolders. Op de afdeling G6 Noord worden tevens patiënten voor de interne geneeskunde opgenomen.

Hier leest u hoe u zich kunt voorbereiden.

Voorbereiding opname (locatie AMC)

Tijdens uw behandeling krijgt u te maken met een team van artsen en verpleegkundigen. De zaalarts en/of physician assistant overziet uw hele behandeling, bij hem of haar kunt u terecht met vragen over het verloop. Met de verpleegkundigen heeft u waarschijnlijk het meeste contact, zij zijn het eerste aanspreekpunt. Daarnaast zijn er co-assistenten (studenten in opleiding tot basisarts).

Lees meer over uw opname en de behandeling.

Tijdens uw opname (locatie AMC)

Op de polikliniek wordt reeds met u besproken hoe lang de opname gemiddeld duurt. Dit zal tijdens uw opname, vaak ook voor de behandeling, met u besproken worden. Op deze manier kunt u zichzelf en ook eventuele mantelzorgers voorbereiden op uw thuiskomst.

Lees meer over naar huis gaan en nazorg na uw opname of verblijf.

Naar huis na opname (Locatie AMC)

Content

Alle patiënteninformatie van Gynaecologie

Artsen en zorgverleners

Alle zorgverleners van Gynaecologie

Gerelateerd