Denk mee!

Denk mee en word lid van ons digitale panel!

Voor wie is het panel bedoeld?

Bent u ouder dan 16 jaar en heeft u ervaring met Amsterdam UMC als patiënt, naaste, bezoeker of buurtbewoner, dan kunt u via dit panel uw mening geven over onderwerpen die te maken hebben met Amsterdam UMC.

Op dit moment zijn we in het bijzonder op zoek naar:

 • Leden tussen de 16 en 34 jaar
 • Leden die praktisch zijn opgeleid
 • Leden met een niet Nederlandse culturele achtergrond
 • Leden die moeite hebben met het begrijpen van informatie over hun gezondheid

Valt u binnen 1 van deze groepen en wilt u met ons meedenken? Meld u dan aan via de link onderaan deze website.

Accepteer alle cookies om deze video te bekijken.

Wat kan ik doen als panellid?

Via dit panel kunt u uw mening geven over onderwerpen, zoals onze zorg en service, de informatie op onze website, Mijn Dossier en de inrichting van onze gebouwen. Dit geldt voor bestaande onderwerpen, maar ook voor onze toekomstplannen

Hoe werkt het panel?

U ontvangt jaarlijks per mail 5 tot 12 vragenlijsten over diverse onderwerpen. U bepaalt zelf hoe vaak, wanneer en aan welk onderzoek u deelneemt. Uw antwoorden blijven anoniem.

Wat heb ik er zelf aan?

Via de vragenlijsten die u krijgt toegestuurd, heeft u als een van de eersten een inkijk in de nieuwe ontwikkelingen waar we aan werken. U kunt een eigen profielpagina aanmaken waarop u de uitkomsten van alle panelonderzoeken kunt zien. En met uw deelname aan het panel levert u een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van onze zorg en service, ook voor toekomstige patiënten.

Ben ik na inschrijving verplicht om deel te nemen?

Nee, u bent niet verplicht om de vragenlijsten in te vullen. En u kunt zich op ieder moment uitschrijven.

Waarom digitaal?

Wij vinden uw mening erg belangrijk bij het verbeteren en vernieuwen van onze zorg en service. Via digitale vragenlijsten kunnen we gericht en bij veel mensen tegelijk navraag doen over verschillende onderwerpen. Hiermee hopen we goed en snel zicht te krijgen op de wensen, ideeën en verwachtingen van de leden van het panel. Deze gebruiken we om onze zorg- en dienstverlening te verbeteren en nieuwe ontwikkelingen te testen.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Uw gegevens worden behandeld volgens de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). Uw e-mailadres gebruiken wij alleen om u uit te nodigen om een vragenlijst in te vullen en om u iets te vertellen over het panel. Uw gegevens geven wij niet door aan derden en gebruiken we ook niet voor andere doelen. De antwoorden die u geeft tijdens het invullen van de vragenlijst worden door Amsterdam UMC geanonimiseerd (zonder je bij naam te noemen) gebruikt om onze kwaliteit te verbeteren.

Resultaten

De nieuwste resultaten leest u hier. Resultaten uit eerdere onderzoek vindt u in het archief.

  Lid worden?

  Aanmelden voor ons patiëntenpanel.

  Heeft u vragen?

  Voor vragen over het panel kunt u mailen naar patientenpanel@amsterdamumc.nl