U heeft van uw huisarts of specialist een verwijzing voor uw kind gekregen naar de polikliniek Pijngeneeskunde. De polikliniek biedt onderzoek en behandeling van chronische pijnklachten en specifieke pijnsyndromen zoals zenuwpijn.

Deze polikliniek bevindt zich in Amsterdam UMC, locatie AMC

Deze polikliniek is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Telefoonnummer: 020 - 566 2303 of 020 - 566 2292

Meer informatie over dit specialisme

De polikliniek Pijngeneeskunde ligt in het polikliniekgebouw (bouwdeel Q) op de begane grond. Om er te komen neemt u de hoofdingang Poliklinieken en loopt u rechtdoor langs de koffiecorner. Voorbij de schuifdeuren kunt u zich melden bij de balie van Pijngeneeskunde/Anesthesiologie. Deze balie is te vinden direct naast de balie van het laboratorium. Om uw kind aan te melden gebruikt u de QR code op uw afspraken formulier en scant u deze bij de zuil links naast de lange balie.

Adres, route en parkeren bij Amsterdam UMC, Locatie AMC.

Tijdens uw bezoek aan de polikliniek zal de arts vragen stellen om de pijnklacht volledig in kaart te brengen en krijgt u informatie over de redenen van pijn en de behandelmogelijkheden. Ook is er samenwerking met andere specialismen in het Emmakinderziekenhuis. Door deze samenwerking kunnen wij een behandeling op maat voor uw kind aanbieden. Voor het stellen van een diagnose en opstellen van een behandelplan maken wij gebruik van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op pijngebied. Het is mogelijk dat het intake gesprek wordt gedaan door een arts in opleiding, waarna u altijd de specialist met specialisatie in kinderpijngeneeskunde zelf ook nog zal spreken.

Voorbereiding op uw poliklinische afspraak in Amsterdam UMC, Locatie AMC

Eerste afspraak bij het Emma Kinderziekenhuis AMC

We doen ons best om uw kind zo snel mogelijk te helpen, maar meestal kunt u na doorverwijzing niet meteen terecht in het ziekenhuis. De gemiddelde wachttijd voor een afspraak op de polikliniek Pijngeneeskunde is 4-6 weken. Deze wachttijd geldt niet voor spoedconsulten. Deze wachttijd is een indicatie, de wachttijd voor uw kind kan hiervan afwijken.
Content

Alle patiënteninformatie van Kindergeneeskunde

Artsen en zorgverleners

Alle zorgverleners van Kindergeneeskunde

Gerelateerd