Faciliteiten

Gastenverblijf - faciliteiten
In het Gastenverblijf doen wij ons best om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. Naast uw kamer kunt u gebruik maken van algemene ruimten.

In alle kamers is aanwezig:

  • Eigen badkamer met douche en toilet
  • WiFi
  • Televisie
  • Kluisje
  • Koelkastje voor medicijnen (op aanvraag)
  • Telefoon om intern te bellen met de verpleegafdeling.

Keuken, huiskamer en relaxruimte

Op de 2e verdieping vindt u een grote gemeenschappelijke huiskamer en een moderne keuken die van alle gemakken is voorzien, zoals een kookeiland met oven, magnetron en vaatwasser. Iedere gast heeft een eigen ruimte in de keukenkastjes, in de koelkast en in de vriezer. Koffie en thee zijn gratis. Op de 4e verdieping is een sfeervolle ruimte om muziek te luisteren, te lezen of even tot rust te komen.

Restaurants

Een avond liever niet koken? Dan kunt u gebruik maken van ons restaurant Het Plein of één van de andere restaurants in het ziekenhuis. Bij restaurant Vermaat krijgt u als gast korting op vertoon van uw kamersleutel.

Parkeren

U kunt tegen gereduceerd tarief parkeren in parkeergarage P1 op niveau -2. Op niveau -2 vindt u direct rechts een aantal parkeerplekken voor het Gastenverblijf. Daarnaast is ook de ingang. Zijn alle parkeerplakken van het Gastenverblijf bezet? Dan mag u uiteraard ook elders in de garage parkeren.

Routeplanneradres: Amstelveenseweg 587, 1081 HV Amsterdam

Aankomst en vertrek

Wij streven ernaar uw kamer vóór 15:00 uur gereed te hebben. Bij uitchecken graag de kamer schoon achterhalen. De uitchecktijd is 10:00 uur.

Internet

Overal in het Gastenverblijf is WiFi aanwezig. In de huiskamer staat een laptop. Heeft u andere vragen op dit vlak (printen/kopiëren)? Wij helpen u graag verder.

Wassen en drogen

Op de 2e verdieping is een aantal wasmachines en drogers aanwezig. Deze zijn tegen een kleine vergoeding te gebruiken. Wasmiddel is aanwezig.

Fietsen

U kunt gratis gebruik maken van de fietsen van het Gastenverblijf (borg € 20,- contant).

In de buurt

In het gezellige winkelcentrum Gelderlandplein (5 minuten fietsen of 20 minuten lopen) vindt u een diversiteit aan winkels. Het Amsterdamse Bos ligt vlakbij het Gastenverblijf (5 minuten fietsen of 15 minuten lopen).

Faciliteiten in het ziekenhuis

In en om het ziekenhuis- en polikliniekgebouw vindt u een cadeaushop, supermarkt, boekwinkel en stiltecentrum. Op zondag is er om 10.00 uur een oecumenische kerkdienst in de kapel. Ook is er een gebedsruimte voor moslims.

Rookvrij

Amsterdam UMC is volledig rookvrij. Dit betekent dat er in het ziekenhuis, in het Gastenverblijf en op ons terrein niet gerookt wordt. Ook geen e-sigaretten.