Deze polikliniek is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Telefoonnummer:  020 - 444 1571
E-mailadres:
info.radiotherapie@amsterdamumc.nl

Meer informatie over dit specialisme

Vanaf de hoofdingang van het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn kunt u via de polikliniek Oncologie (poli 54) de bordjes volgen naar de afdeling Radiotherapie (receptie 0). U meldt zich bij de balie op de afdeling Radiotherapie. Het centrum is ook bereikbaar via een eigen ingang. Deze kunt u bereiken door naar rechts te lopen als u voor de ingang aan de stationszijde staat. Vervolgens gaat u bij de slagbomen naar links waar u ook het Amsterdam UMC logo op de gevel ziet staan. Daar kunt u ook gratis parkeren. Bij uw eerste bezoek aan het centrum leggen we uit hoe u daar gebruik van kunt maken.​

Adres Dijklander ziekenhuis: Maelsonstraat 3, 1624 NP Hoorn

Telefoonnummer Dijklanderziekenhuis: 0229 - 257 257

Link adres, route en parkeren Dijklander ziekenhuis: Route en parkeren Hoorn | Dijklander Ziekenhuis

Bent u voor het eerst op de afdeling Radiotherapie? Komt u dan alstublieft 15 minuten eerder, dan wordt u eerst bij de balie van de afdeling Radiotherapie ingeschreven. Bent u al eens eerder in het Amsterdam UMC geweest en heeft u een patiëntenpas ontvangen, neemt u deze dan altijd mee samen met uw legitimatiebewijs.

Bij uw eerste bezoek zal uw medisch specialist de radiotherapeut-oncoloog uw ziektegeschiedenis met u doornemen en lichamelijk onderzoek bij u doen. Indien nodig wordt er aanvullend onderzoek voor u aangevraagd. Op basis van alle informatie zal uw specialist het plan van behandeling met u bespreken alsmede de kans op mogelijke bijwerkingen en of de kans op complicaties.

Heeft U vragen over uw behandeling? Schrijf alles op en neem het mee naar uw specialist, zo kunt U niets vergeten. Voor de arts is het ook belangrijk te weten welke medicijnen U gebruikt. Neem alstublieft een medicijnenoverzicht mee naar het eerste gesprek.

Content

Alle patiënteninformatie van Radiotherapie

Artsen en zorgverleners

Alle zorgverleners van Radiotherapie

Gerelateerd