Gasten vertellen

Lieve medewerkers van het Gastenverblijf VUmc, 3 nachtjes zouden we bij jullie logeren, helaas werden het 5 weken. Altijd konden we ons verblijf moeiteloos verlengen, alle begrip van uw kant. Heel fijn dat we van de mogelijkheid om hier te logeren (weer) gebruik mochten maken. Hartelijk dank hiervoor!!
Een vriendelijk woord, een lief gebaar, een luisterend oor. Fijn dat ik hier gast mocht zijn! Wat heerlijk dat dit adres bestaat en dat ik nu gewoon naar de overkant kan lopen om 07.30 uur en niet uit Voorburg moet komen in alle vroegte. Heerlijk geslapen!
Lieve mensen van het Gastenverblijf, ik heb er geen woorden voor wat jullie als vrijwilligers doen voor uw gasten. Het kan niet beter, heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen!
Wat een fijne oplossing, zo zijn moeilijke dagen makkelijker door te komen! Een mooie kamer om je terug te trekken maar ook een prachtige gezamenlijke ruimte met in mijn geval leuke ontmoetingen en gesprekken. Bedankt!
Wat een mooi initiatief dit Gastenverblijf. Een warme plek waar we ons vanaf het begin thuis gevoeld hebben tijdens de ziekenhuis opname van onze dochter. De sfeer is super hartelijk door de vrijwilligers en de medebewoners en daarnaast is de accommodatie uitermate luxe, wat het “thuiskomen” na een dag in het ziekenhuis des te fijner maakt.
I stayed with you for 15 nights while my husband was in hospital next door. I want to thank you all for your kind support and kindness during my stay. Can’t thank you enough, there are no words!
Heel erg hartelijk bedankt dat ik bij u te gast mocht zijn. Diepe buiging voor alle vrijwilligers die er voor zorgen dat dit mogelijk is. Heel fijn dat ik op deze manier toch dicht in de buurt van m’n man kon zijn. Nogmaals DANKUWEL!
Heel erg bedankt voor jullie inzet, luisterend oor en geduld. Ik heb me veilig gevoeld, gesteund en heb zo de rust gekregen om alles wat mijn man door moest maken met volle inzet te ondersteunen zonder zelf op m’n tandvlees te lopen. Blijf allemaal gezond, positief in het leven en negatief voor Corona!