Deze verpleegafdeling bevindt zich in Amsterdam UMC, locatie AMC.

Bezoek is welkom van 11.00 tot 13.00 uur en van 16.00 tot 19.30 uur. Voor de rust op de afdeling mag bezoek met maximaal 2 personen tegelijk komen.

Telefoonnummer: 020 - 566 4063

Meer informatie over dit specialisme

Het Neurocentrum bevindt zich in Amsterdam UMC, locatie AMC, in bouwdeel H op de zesde verdieping. Om er te komen neemt u de hoofdingang en loopt u rechtdoor tot de kapsalon op de hoek van het grote plein. Steek het plein over en sla rechtsaf. Aan het einde van de gang vindt u de liften van bouwdeel H aan uw linkerhand. Neem de lift naar de zesde verdieping en meld u bij de balie.

Adres, route en parkeren bij Amsterdam UMC, Locatie AMC

Content

U bent of wordt binnenkort opgenomen in Amsterdam UMC, locatie AMC, voor een operatie of een behandeling. Hier leest u hoe u zich kunt voorbereiden.

Voorbereiding opname (locatie AMC)

Het is prettig om te weten wat u kunt verwachten tijdens uw verblijf in Amsterdam UMC. Lees meer over uw opname en de behandeling.

Tijdens uw opname (locatie AMC)

Voordat u naar huis gaat heeft u een ‘ontslaggesprek’. De arts of verpleegkundige bespreekt met u hoe de opname is verlopen, uw vertrek, de nazorg en uw vragen. Lees meer over naar huis gaan en nazorg na uw opname of verblijf.

Naar huis na opname (Locatie AMC)

Content

Alle patiënteninformatie van Neurocentrum

Artsen en zorgverleners

Alle zorgverleners van Neurocentrum

Gerelateerd