Parkeren

De parkeermogelijkheden rond Amsterdam UMC, locatie VUmc zijn uitgebreid. We zijn ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Parkeermogelijkheden

De garages P1 VUmc en P2 VUmc zijn hoofdzakelijk bestemd voor bezoekers en patiënten. Mindervalide patiënten met een geldige invalidekaart kunnen ook in de garage onder de polikliniek terecht. 

Lees alles over parkeren rondom locatie VUmc op: www.parkerenbijvu.nl of ga direct naar:

In- en uitstappen

Als u met de auto of taxi komt, kunt u zich voor het ziekenhuis of de polikliniek af laten zetten of op laten halen. Deze in/uitstapplekken worden aangegeven met het K+R (Kiss + Ride) symbool. Let op: uw begeleider mag hier niet parkeren of even wachten in de auto.

Oplaadpalen

Er zijn meerdere oplaadpalen beschikbaar. Bekijk een overzicht van alle oplaadpalen in de buurt op oplaadpalen.nl

    Rolstoel

    Bij de ingang van de polikliniek, het ziekenhuis, de spoedeisende hulp, in de parkeergarage van de polikliniek en parkeergarage P2 en P3 kunt u een rolstoel lenen.

    Op eigen gelegenheid met rolstoel

    De ingangen van het ziekenhuis en de polikliniek (De Boelelaan) zijn vanaf de straat helaas moeilijk op eigen gelegenheid te bereiken. De medewerkers van VUmc willen u graag helpen. Bel ter plekke met de receptie van het ziekenhuis, 020 - 444 4620 of met de receptie van de polikliniek, 020 444 0660 voor assistentie.