Wij zijn er voor u

Het specialisme KNO van Amsterdam UMC behandelt aandoeningen in de keel, neus en oren en in het hoofd-halsgebied. Ons specialisme staat wereldwijd bekend om de uitstekende patiëntenzorg, baanbrekend onderzoek en onderwijs op hoog niveau.

Contact

Telefoonnummer:

020 - 444 1140 (locatie VUmc)

E-mailadres: polikno.balie@vumc.nl (locatie VUmc)


Naar specialisme op vumc.nl

Hoofd-halskanker Het expertisecentrum hoofd-halstumoren staat in binnen- en buitenland bekend om zijn hoogwaardige kennis en onderzoek van tumoren in het hoofd-halsgebied. Denk hierbij aan tumoren in de keel, neus en mond. Ook zijn wij gespecialiseerd in zeldzame tumoren zoals paragangliomen.

Laryngologie (stem- en slikklachten) Onze gespecialiseerde artsen en logopedisten behandelen patiënten met stem- en slikstoornissen. We hebben bijzondere aandacht voor stemstoornissen bij beroepssprekers en zangers/acteurs. Ook zijn we experts in stemverbeterende operaties bij niet goed sluitende stembanden en bij specifieke afwijkingen zoals papillomatosis (wratjes op stembanden), knobbeltjes en stembandpoliepen.

Oorheelkunde (otologie) Niet goed kunnen horen kan een flinke hindernis zijn in het dagelijks leven. Aan slechthorendheid en gehoorverlies kunnen we gelukkig vaak iets doen. Bij een aantal vormen van slechthorendheid biedt een gehoorverbeterende operatie vaak een goede oplossing. Onze gespecialiseerde KNO-artsen hebben veel ervaring in een op maat gemaakte behandeling.

Gerelateerd