Imaging Center

Adres Imaging Center locatie VUmc

Van der Boechorststraat 6A
1081 BT Amsterdam

Tijdelijk looppad naar Imaging Center (locatie VUmc)

Met ingang van zaterdag 3 februari worden de zeecontainers naar de hoofdingang van het Imaging Center op locatie VUmc verwijderd. In plaats daarvan komt er een tijdelijk looppad. Dit is uitsluitend bedoeld voor patiënten en hun begeleiders. De nieuwe route is aangegeven met borden.

Alleen voor patiënten

De zeecontainers worden vervangen door een stevig looppad, opgebouwd uit steigermateriaal. De hoofdingang van het Imaging Center blijft daarmee vanaf de Van der Boechorststraat goed bereikbaar. Patiënten die binnendoor via het ziekenhuis naar het Imaging Center lopen, kunnen gebruik maken van de noodingang aan de achterzijde van het Imaging Center. Ook deze route is alleen bedoeld voor patiënten en hun begeleiders. Medewerkers en studenten worden verzocht de hoofdingang van de collegezalen aan de Van der Boechorststraat te gebruiken.

Tegelvloer

Het verwijderen van de containers is noodzakelijk vanwege werkzaamheden in het glazen atrium, dat de verbinding vormt tussen het Imaging Center en het ernaast gelegen Research & Diagnostiek Centrum ADORE. In dit atrium wordt binnenkort een tegelvloer gelegd. Om deze werkzaamheden ongehinderd te kunnen uitvoeren, moeten de zeecontainers verdwijnen. Ook de grote steiger die nu in het atrium staat, wordt afgebroken.

Eind juli

Patiënten en hun begeleiders moeten naar verwachting tot eind juli van dit jaar gebruik maken van het nieuwe looppad en de aangepaste route naar het Imaging Center. Als alles volgens planning verloopt, wordt het atrium dan opgeleverd.

Parkeren

Komt u alleen voor het Imaging Center, parkeer dan in parkeergarage P3 tegenover het Imaging Center.

Rolstoel

Bij de ingang van de polikliniek, het ziekenhuis, de spoedeisende hulp, in de parkeergarage van de polikliniek en parkeergarage P2 en P3 kunt u een rolstoel lenen.