Bij spoed kunt u ’s avonds, in het weekend of op feestdagen terecht bij Huisartsenpost Zuidoost. Deze zit direct naast de spoedeisende hulp van Amsterdam UMC, locatie AMC. Bij levensbedreigende situaties: bel 112.

Avond: 17.00 tot 23.00 uur
Weekend: 8.00 tot 23.00 uur
Feestdagen: 8.00 tot 23.00 uur

Telefoonnummer: 088 - 003 0600

U neemt contact op via het telefoonnummer van de huisartsenpost. U meldt zich vervolgens bij de spoedeisende hulp van de Amsterdam UMC, locatie AMC, u wordt dan doorverwezen naar de Huisartsenpost. Hier schrijft u zich in en wordt vastgesteld hoe dringend uw klachten zijn.

Meer informatie

De huisartsenpost bevindt zich direct naast de Spoedeisende Hulp (SEH) in Amsterdam UMC, locatie AMC. U kunt de huisartsenpost bereiken via de Meibergdreef. Er zijn een paar spoedparkeerplaatsen bij de ingang van de spoedeisende hulp. Deze parkeerplaatsen zijn alleen bestemd voor kort parkeren.

Adres, route en parkeren bij Amsterdam UMC, Locatie AMC

Wanneer de oorzaak van de klacht duidelijk is stelt de arts een verdere behandeling voor, uiteraard in overleg met u. Soms volgt er een afspraak op de polikliniek, soms wordt u terugverwezen naar uw eigen huisarts, en in sommige gevallen wordt u opgenomen in het AMC voor verder onderzoek. We nemen de tijd en bepalen samen met u welk vervolg u krijgt.

De huisartsenpost is een zelfstandige organisatie. De artsen behoren dus niet tot de Amsterdam UMC, locatie AMC.

Content

Alle patiënteninformatie van Huisartsgeneeskunde

Artsen en zorgverleners

Alle zorgverleners van Huisartsgeneeskunde

Gerelateerd