Deze polikliniek bevindt zich in Amsterdam UMC, locatie Almere
Deze polikliniek is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Telefoonnummer: 020 - 444 1571
E-mailadres:
info.radiotherapie@amsterdamumc.nl

Meer informatie over dit specialisme

Vanaf de hoofdingang van het Flevoziekenhuis loopt u buitenom via de rechterzijde van het gebouw naar de ingang van de polikliniek Radiotherapie. Voor een interactieve route kunt u de volgende website raadplegen: Flevoziekenhuis Navigatie (routewijzerflevoziekenhuis.nl)

Link adres, route en parkeren Flevoziekenhuis: Route en parkeren - Flevoziekenhuis Almere

Telefoonnummer Flevoziekenhuis: 036 - 868 88 88

Adres Flevoziekenhuis: Hospitaalweg 1, 1315 RA in Almere.

Bent u voor het eerst op de afdeling Radiotherapie? Komt u dan alstublieft 15 minuten eerder, dan wordt u eerst bij de balie van de afdeling Radiotherapie ingeschreven. Bent u al eens eerder in het Amsterdam UMC geweest en heeft u een patiëntenpas ontvangen, neemt u deze dan altijd mee samen met uw legitimatiebewijs.

Bij uw eerste bezoek zal uw medisch specialist de radiotherapeut-oncoloog uw ziektegeschiedenis met u doornemen en lichamelijk onderzoek bij u doen. Indien nodig wordt er aanvullend onderzoek voor u aangevraagd. Op basis van alle informatie zal uw specialist het plan van behandeling met u bespreken alsmede de kans op mogelijke bijwerkingen en of de kans op complicaties.

Heeft U vragen over uw behandeling? Schrijf alles op en neem het mee naar uw specialist, zo kunt U niets vergeten. Voor de arts is het ook belangrijk te weten welke medicijnen U gebruikt. Neem alstublieft een medicijnenoverzicht mee naar het eerste gesprek.

Content

Alle patiënteninformatie van Radiotherapie

Artsen en zorgverleners

Alle zorgverleners van Radiotherapie

Gerelateerd