Deze polikliniek bevindt zich in Amsterdam UMC, locatie AMC

Deze polikliniek is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Telefoonnummer: 020-444 1571
E-mailadres: info.radiotherapie@amsterdamumc.nl

Meer informatie over dit specialisme

De polikliniek Radiotherapie bevindt zich op de begane grond in het Amsterdam UMC, locatie AMC. Om de polikliniek te bereiken volgt u route 89. Vanaf de hoofdingang loopt u links langs de informatie balie de gang in waarna de polikliniek Radiotherapie zich aan de linkerkant bevind. U loopt dan eerst lang de balie van de polikliniek Klinische Genetica en volgt de borden naar de balie van de polikliniek Radiotherapie.

Adres, route en parkeren bij Amsterdam UMC, Locatie AMC

Bent u voor het eerst op de afdeling Radiotherapie? Komt u dan alstublieft 15 minuten eerder, dan wordt u eerst bij de balie van de afdeling Radiotherapie ingeschreven. Bent u al eens eerder in het Amsterdam UMC geweest en heeft u een patiëntenpas ontvangen, neemt u deze dan altijd mee samen met uw legitimatiebewijs.

Heeft u nog geen patiëntenpas van het Amsterdam UMC of moeten er gegevens aangepast worden? Laat dan eerst een pas maken of uw gegevens aanpassen bij de centrale balie.

Eerste afspraak locatie AMC, Amsterdam UMC

Bij uw eerste bezoek zal uw medisch specialist de radiotherapeut-oncoloog uw ziektegeschiedenis met u doornemen en lichamelijk onderzoek bij u doen. Indien nodig wordt er aanvullend onderzoek voor u aangevraagd. Op basis van alle informatie zal uw specialist het plan van behandeling met u bespreken alsmede de kans op mogelijke bijwerkingen en of de kans op complicaties.

Heeft U vragen over uw behandeling? Schrijf alles op en neem het mee naar uw specialist, zo kunt U niets vergeten. Voor de arts is het ook belangrijk te weten welke medicijnen U gebruikt. Neem alstublieft een medicijnenoverzicht mee naar het eerste gesprek.

Content

Alle patiënteninformatie van Radiotherapie

Artsen en zorgverleners

Alle zorgverleners van Radiotherapie

Gerelateerd