De Poliklinische apotheek bevindt zich in Amsterdam UMC, locatie AMC

De apotheek is geopend van maandag tot en met zaterdag van 07.30 tot 23.00 uur. In de avond, in het weekend en op feestdagen is de apotheek alleen geopend voor spoedeisende zaken.

Wij kunnen u daarom vragen om op een ander tijdstip terug te komen. Na 18:00 uur en op zon- en feestdagen geldt een diensttarief. De maximale toeslag tijdens diensturen bedraagt: €43.85 per receptregel extra.

Telefoonnummer: 020 - 566 3677 (van 11.00 tot 14.00 uur zijn wij telefonisch niet bereikbaar in verband met drukte in de apotheek, ook op vrijdag van 17.30 tot 20.00 uur zijn wij telefonisch niet bereikbaar)

E-mailadres: amcapotheek@amc.nl

Van maandag tot en met zaterdag van 21.00 tot 07.30 uur en op zon- en feestdagen van 21.00 tot 09.00 uur kunt u terecht bij de 24-uursapotheek in het OLVG West in Amsterdam (route 01), Jan Tooropstraat 164, Amsterdam, tel. 020 - 5108 826

Meer informatie over dit specialisme

De Poliklinische apotheek van locatie AMC bevindt zich op C0, in de gang tussen bouwdeel B en C. De Poliklinische apotheek is te bereiken via de hoofd in- en uitgang van het ziekenhuis. Neem vanuit de hoofdingang de linkergang. De Poliklinische Apotheek bevindt zich na de klapdeuren aan de linkerkant.

Adres, route en parkeren bij Amsterdam UMC, Locatie AMC

Bij uw bezoek aan de polikliniek gaan we na wat er bij u aan de hand is en wat de oorzaken zijn. Natuurlijk laten we u weten welke mogelijkheden er zijn om uw aandoening te behandelen. Misschien zijn er nog vervolgonderzoeken nodig om daar meer duidelijkheid over te krijgen.

Voorbereiding op uw poliklinische afspraak in Amsterdam UMC, Locatie AMC

Wij vinden het belangrijk alle patiënten goed te informeren, ook als dit wat extra tijd kost. Dit kan betekenen dat u soms even moet wachten of dat u gebeld wordt door een apothekersassistente. Ons team is erop ingesteld u zo snel en goed mogelijk te helpen.
Content

Alle patiënteninformatie van Apotheek

Gerelateerd