Wij zijn er voor u

Het specialisme Plastische, reconstructieve en handchirurgie van Amsterdam UMC herstelt de vorm of de functie van lichaamsdelen. Wij zijn expert in brandwonden, borstreconstructies, aangeboren afwijkingen, operaties aan een schisis (hazenlip) bij kinderen, operaties aan hand en pols die wat lastiger zijn, operaties bij geslachtsveranderingen en reconstructies van lichaamsdelen na kanker of een ongeluk. Meer over ons

Contact

Telefoonnummer:

020 - 566 2178 (locatie AMC)

020 - 444 1102 (locatie VUmc)

Meer contactgegevens


Afspraken in Amsterdam UMC, locatie VUmc: hoe werkt het? Wilt u een eerste afspraak maken bij Amsterdam UMC, dan heeft u een verwijzing nodig van uw (huis)arts of specialist. Hier vindt u meer informatie over het maken van een afspraak.

Een vervolgafspraak op deze poli maken, wijzigen of annuleren? Heeft u al eerder een afspraak gehad bij deze polikliniek? Dan kunt u op verschillende manieren een vervolgafspraak maken. Ook kunt u een afspraak wijzigen of annuleren.

Procedure academische stage Plastische Chirurgie De afdeling plastische reconstructieve en handchirurgie van het Amsterdam UMC heeft een beperkte beschikbaarheid voor academische stages van maximaal één jaar voor AIOS van een opleiding elders in het land. Een en ander is afhankelijk van de bezetting in de betreffende periode.

Gerelateerd