Wetenschappelijk onderzoek

Dit zijn veelgestelde vragen over informatie over wetenschappelijk onderzoek in Mijn Dossier. Staat uw vraag er niet tussen? Bel dan naar telefoonnummer 020 - 444 3336 (op werkdagen van 08.00 uur tot 16.30 uur).

Waarom zie ik mijn deelname aan wetenschappelijk onderzoek niet in Mijn Dossier?

Op dit moment staan nog niet alle wetenschappelijke onderzoeken in Mijn Dossier. Daarom kan het zijn dat u wel meedoet aan een onderzoek, maar dit niet ziet in Mijn Dossier.

Waarom zie ik mijn deelname aan wetenschappelijk onderzoek terwijl ik niet meer meedoe?

Het kan zijn dat in Mijn Dossier staat dat u meedoet aan een wetenschappelijk onderzoek, terwijl dit niet meer zo is. Dit komt meestal doordat de administratie van het onderzoek nog niet is bijgewerkt. U kunt hierover een bericht sturen naar de zorgverlener die bij het onderzoek betrokken is. Ga naar 'Berichten' in Mijn Dossier en stuur een (medische) vraag naar de zorgverlener.

Hoe kan ik een vraag stellen over het wetenschappelijk onderzoek waar ik aan meedoe?

U kunt via Mijn Dossier een vraag stellen aan de zorgverlener die bij het onderzoek betrokken is. Ga naar 'Berichten' en kies voor de optie 'Bericht aan polikliniek of afdeling' om een bericht te sturen aan de zorgverlener. In het weekend worden berichten niet gelezen.