Aanmelden

Bent u patiënt bij Amsterdam UMC? U kunt zich aanmelden voor Mijn Dossier met DigiD of met een activatiecode.

Aanmelden met DigiD

U kunt zich snel en eenvoudig voor Mijn Dossier aanmelden met DigiD. Ga naar mijndossier.amsterdamumc.nl en klik op ‘inloggen / aanmelden DigiD’. Volg de stappen die u op uw scherm ziet om toegang te krijgen tot Mijn Dossier.

Aan het aanmelden met DigiD voor Mijn Dossier zijn enkele voorwaarden verbonden:

  • u heeft een Nederlands identiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs
  • u bent ouder dan 12 jaar;
  • u heeft één patiëntendossier bij Amsterdam UMC. Heeft u een dossier van zowel locatie AMC als van locatie VUmc en wilt u niet dat deze dossiers worden samengevoegd? Dan kunt u helaas niet inloggen met DigiD.

DigiD aanvragen

Heeft u nog geen DigiD? Dan kunt u deze aanvragen via www.digid.nl. DigiD is een service van de overheid. DigiD staat voor Digitale Identiteit; het is een systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan controleren.

Aanmelden met een activatiecode

Voldoet u niet aan de voorwaarden voor inloggen met DigiD? Dan kunt u zich aanmelden voor Mijn Dossier met een activatiecode.

Bel hiervoor naar telefoonnummer 020 - 444 3336 (op werkdagen van 09.00 uur tot 18.00 uur). Houd uw identiteitsbewijs bij de hand. U kunt ook bij de balie van uw polikliniek vragen om een activatiecode voor Mijn Dossier.

Let op: om Mijn Dossier zonder DigiD te kunnen gebruiken, heeft u een Nederlands mobiel telefoonnummer (06-nummer) nodig.