Wij zijn er voor u

Het Cancer Center Amsterdam is een overkoepelde term waaronder alle kankerzorg van het Amsterdam UMC valt. Dit omvat alle verschillende tumortypen, specialisten en expertisecentra en een groot onderzoeksinstituut. Door deze samenwerking kunnen we u de beste behandeling en deelname aan de nieuwste studies bieden.

Behandelingen Welke behandelingen zijn er? Vaak zal uw behandeling bestaan uit een combinatie van methoden.

Soorten kanker Informatie over alle kankersoorten die wij in Amsterdam UMC behandelen vindt u hier.

Ondersteuning bij kanker Wilt u meer weten over leven met kanker? Bekijk dan onderstaande informatie.

Werken aan de toekomst Wij ontwikkelen, onderzoeken en delen nieuwe inzichten over kanker. Patiëntenzorg en wetenschappelijk onderzoek gaan hand in hand. We willen iedere patient zo goed mogelijk helpen en tegelijk leren van elke patient. Ruim 1000 onderzoekers speuren samen met behandelaars naar manieren om de grenzen van het mogelijke te verleggen, met één doel: een betere toekomst voor kankerpatiënten. Dat doen we samen met andere medische centra.

Meehelpen Kanker is een ziekte die iedereen raakt. Eén op de drie Nederlanders krijgt ooit de diagnose kanker. Cancer Center Amsterdam wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Hiervoor is veel onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en naar de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om dit onderzoek mogelijk te maken om daarmee een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te helpen ontwikkelen.

Gerelateerd