Hieronder vindt u alle informatie die nodig is om te verwijzen. Regel uw verwijzing via de knop ‘Direct verwijzen’.

LET OP: Het formulier heeft een verlooptijd van 30 minuten. Bereid daarom de verwijzing voor door de benodigde documenten alvast klaar te zetten op uw computer.

Wanneer u iemand onder behandeling heeft die vragen heeft over de genderidentiteit en de wens heeft om hier een behandeling voor te krijgen kunt u deze persoon verwijzen naar het Kennis- en Zorgcentrum voor Genderdysforie.  
 
Ook als iemand al elders onder behandeling is voor genderidentiteitsvragen en wenst over te stappen naar Amsterdam UMC kunt u deze persoon verwijzen.  
Wij willen u dan wel vragen om alle relevante eerdere informatie mee te sturen met de verwijzing zodat we bij de triage kunnen bepalen waar iemand binnen Amsterdam UMC kan instromen.  
 
Meer informatie kunt u ook vinden op: Amsterdam UMC Locatie AMC - Genderdysforie

Huisartsen verwijzen via ZorgDomein.

Overige verwijzers kunnen hun verwijzing insturen via de knop 'Direct verwijzen'. U kunt hier de verwijsbrief uploaden of een verwijsbrief online aanmaken.

    Intercollegiaal overleg of advies 

    Voor intercollegiaal overleg of advies kunnen verwijzers direct contact opnemen met de daarvoor bestemde telefoonlijn via 020 4440542.