Hieronder vindt u alle informatie die nodig is om te verwijzen. Regel uw verwijzing via de knop ‘Direct verwijzen’.

LET OP: Het formulier heeft een verlooptijd van 30 minuten. Bereid daarom de verwijzing voor door de benodigde documenten alvast klaar te zetten op uw computer.

  • Kinderen en jongeren van 0 tot en met 17 jaar oud met een voedselallergie, allergische rhinitis met indicatie immunotherapie, urticaria met onvoldoende effect van 4x dagdosering antihistaminica, geneesmiddelen- en insektengifallergie kunnen verwezen worden.
  • Kinderen en jongeren van 0 tot en met 17 jaar oud met een allergische aandoening die onder behandeling zijn van een kinderarts en waar een diagnostische en of therapeutische vraag speelt.
  • Kinderen en jongeren met een allergische aandoening die onder behandeling zijn van een kinderarts en waarbij er vanuit de kinderarts en/of ouders verzoek is tot een 2nd opinion.
  • Kinderen met een verdenking niet IgE gemedieerde koemelkallergie of vroegintroductie pinda en kippenei verwijzen wij door naar de regionale ziekenhuizen.

Huisartsen verwijzen via ZorgDomein.

Overige verwijzers kunnen hun verwijzing insturen via de knop 'Direct verwijzen'. U kunt hier de verwijsbrief uploaden of een verwijsbrief online aanmaken.

Bij complexe vragen of uitgebreide voorgeschiedenis is het wenselijk om dit ook telefonisch te bespreken met een van de kinderallergologen. 

Bij een spoedverwijzing vragen we u altijd telefonisch te overleggen met de consulent kinderallergologie.