Hieronder vindt u alle informatie die nodig is om te verwijzen. Regel uw verwijzing via de knop 'Direct verwijzen'.

LET OP: Het formulier heeft een verlooptijd van 30 minuten. Bereid daarom de verwijzing voor door de benodigde documenten alvast klaar te zetten op uw computer.

Alle patiënten met een afwijking verdacht voor borstkanker zijn welkom op onze poli. Patiënten worden gezien op de poli chirurgische oncologie van het Amsterdam UMC, locatie VUMC en aansluitend in het Imaging Center voor radiologische diagnostiek. Een eventuele operatie zal (zo mogelijk) plaatsvinden in het Flevoziekenhuis.

Speerpunten borstkanker zorg
Naast de reguliere borstkankerzorg in samenwerking met het Flevoziekenhuis bieden we binnen Amsterdam UMC hoog complexe mammazorg met expertise op het gebied van:

- jonge patiënten in de fertiele leeftijd
- erfelijkheid
- borstkanker bij transgenders
- innovatieve diagnostiek (zoals FES-PET)
- behandeling van het recidief mammacarcinoom met herbestraling en hyperthermie
- innovatieve bestralingsmogelijkheden, zoals MRI-geleide radiotherapie
- behandeling in studieverband met nieuwe therapeutische middelen

U kunt overleggen via het emailadres: mammacare.info@amsterdamumc.nl (en secr.gioca@amsterdamumc.nl) . We zullen uw mail zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Huisartsen verwijzen via ZorgDomein. Overige verwijzers kunnen hun verwijzing insturen via de knop 'Direct verwijzen'. U kunt hier de verwijsbrief uploaden of een verwijsbrief online aanmaken. Bij de verwijzing graag vermelden of het gaat om een second opinion of tertiaire verwijzing.

Bij een spoedverwijzing graag ook telefonisch contact opnemen met de afdeling.