Spoedeisende Hulp (SEH) bevindt zich in Amsterdam UMC, locatie AMC. Spoedeisende hulp is de afdeling voor acute problemen, diagnoses en behandeling. In de meeste gevallen heeft u een verwijzing van de huisarts nodig maar bij duidelijke spoedgevallen kunt u natuurlijk direct langskomen.

Telefoonnummer (Spoedeisende Hulp): 020 – 566 2222

Telefoonnummer (Huisartsenpost): 088 - 003 0600

Meer informatie over dit specialisme

Spoedeisende Hulp (SEH) bevindt zich in Amsterdam UMC, locatie AMC. U kunt de spoedeisende hulp bereiken via de Meibergdreef. Er zijn een paar spoedparkeerplaatsen bij de ingang van de spoedeisende hulp. Deze parkeerplaatsen zijn alleen bestemd voor kort parkeren.

Adres, route en parkeren bij Amsterdam UMC, Locatie AMC

Wanneer u binnenkomt helpt een medewerker u met het inschrijven bij de Amsterdam UMC - locatie AMC. Hierna ontvangt u een patiëntnummer en kunt u verder worden geholpen. Met dit patiëntnummer zorgen we ervoor dat al uw gegevens, behandelingen en afspraken goed worden verwerkt in het centrale systeem.

Om dit proces vlot te doorlopen heeft u het volgende nodig:

  • Legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart)
  • BSN-nummer
  • Uw verzekeringspas
  • eventueel een verwijzing van de huisarts of een ander ziekenhuis

Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te helpen. De SEH is een drukbezochte afdeling met wisselende wachttijden. Uw wachttijd hangt onder andere samen met de ernst van uw klachten en de drukte op de afdeling.

Mochten uw klachten tijdens het wachten verergeren, dan kunt u zich bij de triageverpleegkundige of de receptiebalie melden.

Content

U bent of wordt binnenkort opgenomen in Amsterdam UMC, locatie AMC, voor een operatie of een behandeling. Hier leest u hoe u zich kunt voorbereiden.

Voorbereiding opname (locatie AMC)

Het is prettig om te weten wat u kunt verwachten tijdens uw verblijf in Amsterdam UMC. Lees meer over uw opname en de behandeling.

Tijdens uw opname (locatie AMC)

Voordat u naar huis gaat heeft u een ‘ontslaggesprek’. De arts of verpleegkundige bespreekt met u hoe de opname is verlopen, uw vertrek, de nazorg en uw vragen. Lees meer over naar huis gaan en nazorg na uw opname of verblijf.

Naar huis na opname (Locatie AMC)

Content

Alle patiënteninformatie van Spoedeisende Hulp

Artsen en zorgverleners

Alle hulpverleners van Spoedeisende hulp

Gerelateerd