Wij zijn er voor u

Bij het Nederlands Instituut voor Pigmentstoornissen (SNIP) krijgt u topreferente zorg op het gebied van pigmentaandoeningen.

Meer over het SNIP

Contact

Telefoonnummer: 020 - 566 2530

E-mailadres: poli.dermatologie@amsterdamumc.nl


Over ons Het Nederlands Instituut voor Pigmentstoornissen (SNIP) werd in 1994 opgericht als een hoog gespecialiseerde afdeling voor de diagnose en behandeling van pigmentstoornissen van de huid. In het SNIP worden patiëntenzorg, opleiding en onderzoek op een hoogstaand niveau gecombineerd. Het instituut heeft zich ontwikkeld tot een nationaal centrum met wereldwijde reputatie op wetenschappelijk gebied.
Dermatologie Het SNIP is gevestigd in het Amsterdam UMC, locatie AMC en is sinds 2012 onderdeel van de Afdeling Huidziekten (Dermatologie).
Verwijzen Huisartsen, dermatologen en andere specialisten kunnen direct naar het SNIP verwijzen. Voor huisartsen kan dit door in zorgdomein te verwijzen naar het Huid Medisch Centrum locatie Paasheuvelweg en als eerste zin te noteren: “Graag rechtstreeks doorsturen naar het SNIP”. Dermatologen en andere specialisten kunnen direct een verwijsbrief sturen naar het Amsterdam UMC.

Gerelateerd