Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam

ITegenover het AMC gebouw staat het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Dit is een familieverblijf voor gezinnen waarvan een kind is opgenomen in het Emma Kinderziekenhuis van Amsterdam UMC. Vanwege een grote verbouwing is het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam tijdelijk verplaatst naar een andere locatie.

U vindt het Huis nu in Our Domain, Pietersbergweg 768 (tegenover locatie AMC), op loopafstand van het ziekenhuis. Zie hier de route. Het appartementencomplex Our Domain heeft meerdere appartementen beschikbaar gesteld met daarin diverse gastenkamers. Kijk voor meer informatie op ronaldmcdonaldhuisemmaamsterdam.nl.

Ronald Mcdonald Huis Emma

Als uw kind een ingrijpende behandeling moet ondergaan, is het vanzelfsprekend dat u dicht in de buurt wilt blijven. U kunt dan in het Ronald McDonald Huis logeren, zodat u op ieder gewenst moment uw kind kunt bezoeken. 

Beide ouders kunnen in het Ronald McDonald Huis overnachten of tot rust komen. Als één van beide ouders naast het kind overnacht (rooming-in), kan de partner in het Ronald McDonald Huis terecht.

Als uw kind binnenkort opgenomen wordt, kunt u alvast bij het Ronald McDonald Huis informeren naar de mogelijkheid om daar te verblijven. 

Verblijf

Omdat van te voren niet te voorspellen is hoe lang de kamers bezet blijven, is het reserveren van een kamer in het Ronald McDonald Huis niet mogelijk. Een kamer in het Ronald McDonald Huis kunt u aanvragen via de opnamecoördinator, of de verpleegkundige van de afdeling waar uw kind ligt. In de praktijk komen familieleden in een belangrijke situatie altijd in aanmerking voor een kamer in het huis. Per gezin is één kamer beschikbaar; extra (kinder)bedden op de kamer zijn beschikbaar.  Dankzij bijdragen van sponsors en donateurs kunnen gezinnen voor € 15,00 per nacht logeren in het Ronald McDonald Huis. 

In het Ronald McDonald Huis in Our Domain delen 2 gezinnen één appartement, met elk een eigen (slaap)kamer; de huiskamer en de keuken worden gedeeld. Wanneer u daar behoefte aan heeft, bieden de gemeenschappelijke ruimten gelegenheid om steun te krijgen van het huismanagement, de vrijwilligers en andere ouders.

Tijdelijk adres: Our Domain,Pietersbergweg 768, 1105 BM Amsterdam
Adres:Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam  Meibergdreef 11 1105 AZ Amsterdam
Telefoon:  020 - 696 4746
E-mail:  ronaldmcdonaldhuis

Lees meer over het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam.