Welkom bij onze afdeling Urologie/Plastische chirurgie 4B, ook bekend als VURO. Hier bieden we zorg aan patiënten die zowel gepland als ongepland worden opgenomen. De geplande opnames zijn vaak al tijdig ingepland voor een operatie. De ongeplande opnames komen meestal via de AOA, SEH of IC/MC binnen. Op onze afdeling zijn er veel studenten van verschillende leerjaren aanwezig, en we werken volgens het principe van de leerwerkplaats.


Deze verpleegafdeling bevindt zich in Amsterdam UMC, locatie VUmc
Bezoektijden: 10:30 uur tot 19:30 uur

Telefoonnummer: 020- 444 2240

Meer informatie over dit specialisme

De verpleegafdeling Urologie bevindt zich in Amsterdam UMC, locatie VUmc, in het ziekenhuisgebouw op de 4e verdieping, vleugel B.

Adres, route en parkeren bij Amsterdam UMC, Locatie VUmc

Content

U bent of wordt binnenkort opgenomen in Amsterdam UMC, locatie AMC, voor een operatie of een behandeling. Hier leest u hoe u zich kunt voorbereiden.

Voorbereiding opname (locatie VUmc)

Het is prettig om te weten wat u kunt verwachten tijdens uw verblijf in Amsterdam UMC. Lees meer over uw opname en de behandeling.

Tijdens uw opname (locatie VUmc)

Voordat u naar huis gaat heeft u een ‘ontslaggesprek’. De arts of verpleegkundige bespreekt met u hoe de opname is verlopen, uw vertrek, de nazorg en uw vragen. Lees meer over naar huis gaan en nazorg na uw opname of verblijf.

Naar huis na opname (Locatie VUmc)

Content

Alle patiënteninformatie van Urologie

Artsen en zorgverleners

Alle zorgverleners van Urologie

Gerelateerd