Spoedeisende Hulp voor Vrouwen (SEHV) bevindt zich in Amsterdam UMC, locatie AMC

Telefoonnummer: 020 - 566 1500

Meer informatie over dit specialisme

Spoedeisende Hulp voor Vrouwen bevindt zich in Amsterdam UMC, locatie AMC. Als u het advies krijgt om naar SEHV/JZU te gaan, dan neemt u overdag de hoofdingang van locatie AMC of komt u binnen via de parkeergarage P2. De SEHV bevindt zich in bouwdeel H op de derde verdieping. Om er te komen neemt u de hoofdingang van locatie AMC en loopt u rechtdoor tot de kapsalon op de hoek van het grote plein. Steek het plein over en sla rechtsaf. Aan het einde van de gang vindt u de liften van bouwdeel H aan uw linkerhand. Neem de lift naar de derde verdieping en meld u bij de balie van H3-Zuid. Vanuit de parkeergarage slaat u, na de loopbrug, twee keer linksaf om bij de liften van bouwdeel H te komen. Bij de beide ingangen zijn er receptionisten die u de weg kunnen wijzen.

Tussen 23.45 en 06.00 uur is de hoofdingang gesloten. U kunt ons dan bereiken via de ingang bij de Spoedeisende Hulpafdeling, een verdieping lager, recht onder de hoofdingang.

Adres, route en parkeren bij Amsterdam UMC, Locatie AMC

Content

U bent of wordt binnenkort opgenomen in Amsterdam UMC, locatie AMC, voor een operatie of een behandeling. Hier leest u hoe u zich kunt voorbereiden.

Voorbereiding opname (locatie AMC)

Het is prettig om te weten wat u kunt verwachten tijdens uw verblijf in Amsterdam UMC. Lees meer over uw opname en de behandeling.

Tijdens uw opname (locatie AMC)

Voordat u naar huis gaat heeft u een ‘ontslaggesprek’. De arts of verpleegkundige bespreekt met u hoe de opname is verlopen, uw vertrek, de nazorg en uw vragen. Lees meer over naar huis gaan en nazorg na uw opname of verblijf.

Naar huis na opname (Locatie AMC)

Content

Alle patiënteninformatie van Spoedeisende hulp

Alle zorgverleners van Spoedeisende hulp

Gerelateerd