Amsterdam UMC, locatie AMC behandelt veel patiënten. De ene dag kan het drukker bij een bepaalde afdeling zijn dan een andere keer. Om deze drukte op te vangen kan de zorgverlener uitwijken naar een andere locatie dan u wellicht gewend bent: de Flex-poliklinieken. U wordt door u eigen afdeling van deze locatiewijziging op de hoogte gebracht. Dat kan per brief of mondeling met u worden besproken. 

De Flex-poliklinieken zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Bent u onverwachts verhinderd op de dag zelf neemt u dan telefonisch contact op met de medewerkers van de Flex-poliklinieken.

Telefoonnummer: 020 - 566 1261 of 020 - 566 5759

Meer informatie over de flexpoli

De Flex-poliklinieken bevinden zich in Amsterdam UMC, locatie AMC. Neem route 20 naar gebouwdeel A2 tweede verdieping, of A3 voor Diëtetiek, Seksuologie , Medisch Psychologie en Nefrologie. Meld u zich altijd bij de Flexpoli, ook al heeft u zich gemeld op uw eigen afdeling.

Adres, route en parkeren bij Amsterdam UMC, Locatie AMC

Bij uw bezoek aan de polikliniek gaan we na wat er bij u aan de hand is en wat de oorzaken zijn. Natuurlijk laten we u weten welke mogelijkheden er zijn om uw aandoening te behandelen. Misschien zijn er nog vervolgonderzoeken nodig om daar meer duidelijkheid over te krijgen.

Voorbereiding op uw poliklinische afspraak in Amsterdam UMC, Locatie AMC

Deze informatie is nog niet beschikbaar
Content

Gerelateerd