Deze polikliniek bevindt zich in Amsterdam UMC, locatie AMC

Deze polikliniek is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur

Telefoonnummer: 020 - 566 5964 (maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur)

Telefoonnummer (spoed en verdenking bloeding buiten kantooruren): 020 - 566 9111 (vraag naar de dienstdoende stollingsarts)

E-mailadres (medische en algemene vragen): hemofilie@amsterdamumc.nl

Meer informatie over dit specialisme

De polikliniek van het Hemofiliebehandelcentrum bevindt zich in Amsterdam UMC, locatie AMC, in het polikliniekgebouw (bouwdeel Q) op de eerste verdieping. Om er te komen neemt u de hoofdingang Poliklinieken en loopt u rechtdoor langs de koffiecorner. Neem voorbij de schuifdeuren rechts de lift of de trap naar de eerste verdieping en meld u bij de balie. Route 20.

Heeft u een spoedafspraak vanwege een bloeding? Dan zult u gezien worden op de Flexpoli. De Flex-poliklinieken bevinden zich in Amsterdam UMC, locatie AMC. Neem route 20 naar gebouwdeel A2 tweede verdieping. Meldt u zich altijd bij de Flexpoli, ook al heeft u zich gemeld op uw eigen afdeling.

Adres, route en parkeren bij Amsterdam UMC, Locatie AMC

Bij uw bezoek aan de polikliniek gaan we na wat er bij u aan de hand is en wat de oorzaken zijn. Natuurlijk laten we u weten welke mogelijkheden er zijn om uw aandoening te behandelen. Misschien zijn er nog vervolgonderzoeken nodig om daar meer duidelijkheid over te krijgen.

Voorbereiding op uw poliklinische afspraak in Amsterdam UMC, Locatie AMC

Deze informatie is nog niet beschikbaar
Content

Alle patiënteninformatie van Hemofilie

Artsen en zorgverleners

Alle zorgverleners van Hemofilie

Gerelateerd