Contact en afspraak

U heeft een afspraak op de polikliniek Traumachirurgie van locatie AMC. Waarschijnlijk bent u naar de polikliniek verwezen na behandeling/opname op de Spoedeisende Hulp of op de afdeling Traumachirurgie. Of misschien heeft uw huisarts u een verwijzing gegeven.

Traumachirurgie houdt zich bezig met mensen die verwondingen of breuken hebben opgelopen door een verkeersongeval, privé ongeval, arbeidsongeval, sport ongeval of kampen met de late gevolgen na een ongeval. Vaak gaat het dan om ernstig en gecompliceerd (ingewikkeld) letsel.

Wat kan ik verwachten?

De traumachirurgen van onze de polikliniek, helpen u verder bij de behandeling en de nacontrole van uw letsel. Traumachirurgen zijn betrokken bij het hele zorgproces. Ze hebben veel kennis van en ervaring in het omgaan met complexe en acute (spoedeisende) letsels, bij patiënten van alle leeftijden. De spreekuren van de traumachirurgie worden ondersteund door doktersassistenten en administratief medewerkers.

Onderzoek door een arts of specialist in opleiding

Amsterdam UMC is een universitair medisch centrum. Niet alleen een ziekenhuis, maar ook een plek waar artsen en specialisten worden opgeleid. Daarom kan het gebeuren dat een coassistent (arts in opleiding) of een arts-assistent (specialist in opleiding) u onderzoekt. Door mee te kijken en te luisteren, kunnen assistenten het vak goed leren. Natuurlijk staan ze altijd onder toezicht van een ervaren medicus.

Het kan voorkomen dat u naar de Gipskamer wordt doorverwezen.

Route

De polikliniek Traumachirurgie bevindt zich in het polikliniekgebouw (bouwdeel A) op de eerste verdieping. Om er te komen neemt u de lift naar de eerste verdieping en meldt u zich bij de hoofdbalie.

Traumatologie

polikliniek Traumachirurgie

020 - 566 2180