Wilt u het VUmc PH kenniscentrum steunen? Wilt u er aan bijdragen om de behandeling tegen pulmonale hypertensie een stap dichterbij te brengen? Dat kan via het VUmc Fonds.

Het VUmc Fonds werft externe middelen met als doel de hoge ambities van VUmc op het gebied van patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek waar te maken. Het fonds steunt verschillende projecten waaronder VUmc PH kenniscentrum. Per 1 januari 2008 is het VUmc Fonds door de belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daarnaast ondertekende het fonds de gedragscode fondsenwerving voor lokale non-profit organisaties.

Bijdrage donaties van patiënten

In de loop der jaren zijn we op verschillende wijze gesteund door patiënten die op een geweldige wijze initiatieven hebben genomen om zoveel mogelijk geld te doneren aan ons kenniscentrum. Van voetbaltoernooien, fietsevenementen, 24 uurs evenementen tot zelfs een stichting (Live Life Max) die jarenlang van allerlei evenementen hebben georganiseerd. Deze inzet en financiële bijdrage zijn van enorm groot belang geweest. Daarmee hebben we apparatuur kunnen kopen specifiek voor onderzoek. Deze bijdrages zijn van doorslaggevende betekenis geweest voor het verkrijgen van subsidies door de jaren heen. Zo bezien heeft dit geld een hoger rendement behaald dan welke bank ter wereld. Bedankt hiervoor en we hopen dat u ons ook in de toekomst blijft steunen.

Wilt u het VUmc PH Kenniscentrum steunen? Of wilt u meer weten over ons en ons onderzoek? Neemt u dan contact op met:

- dr. Anco Boonstra (a.boonstra@vumc.nl)

- prof. Anton Vonk Noordegraaf (a.vonk@vumc.nl)

- dr. Harm Jan Bogaard (hj.bogaard@vumc.nl)

Doneer

Direct een donatie doen kan natuurlijk ook.
Of door een overschrijving naar:

VUmcFonds
IBAN NL46 INGB 0000 0048 18 
o.v.v.PH Kenniscentrum VUmc